Maso z m(A)sa
V "(A)mase" vybírají maso přímo u prověřených chovatelů konkrétní kusy dobytka – dohlíží na stravu, zacházení se zvířetem i na porážku.
Maso si sami bourají, nechávají ho odležet a vyzrát. Nazmar při tom nepřijde ani kousek. Kuchaře z restaurací totiž učí proměnit veškeré dodané kvalitní maso ve vynikající jídlo.
Z m(A)sa dodávají vynikající měkké hovězí maso z českého strakatého skotu, šťavnaté vepřové z přeštických černostrakatých prasat.
Hovězí maso
V m(A)se se zaměřili na původní české plemeno český strakatý skot (odtud zkratka čestr). Používají primárně voly a jalovice. Z masa těchto zvířat dokáží vyrobit dokonale křehké maso s výraznou a čistou chutí. Spolu s chovateli ovlivňují složení krmiva tak, aby dosáhli optimálního mramorování tukem, díky kterému je maso šťavnaté. Dohlíží i na kulturu přepravy a porážku. Maso si potom sami bourají a nechávají ho zrát.
Vepřové maso
Vepřové pochází z velmi kvalitního plemene přeštického černostrakatého prasete. Tihle čuníci, kteří byli ještě před pár lety na vymření, mají díky větší tučnosti nepřekonatelně dobré maso a sádlo. Kříženci českého hřebenáče se starými anglickými plemeny dováženými na Přešticko, Klatovsko a Domažlicko rostou pomalu, ale v chuti se jim vyrovná máloco. Dříve se z přeštických vepřů vyráběla legendární Pražská šunka.